Välkommen in!

I den första etappen byggs ett modernt hussystem, som består av både enplanshus samt av 1 3/4-planshus. Planlösningarna är skapade för personlig flexibilitet och öppnar upp för spännande variationer. Tillsammans med stadsdelens gestaltning och högkvalitativa byggmaterial, som åldras med dignitet, skapas maximala boendekvaliteter.

Framför varje enskilt hus finns en liten förgårdsmark på 1,5 meter, som kan möbleras och utformas personligt, och bakom huset döljer sig en insynsskyddad trädgård. Mot bakgårdens intimitet och avskildhet vetter ljusa glaspartier från golv till tak.

HUSTYP ETT

5 RUM OCH KÖK
160 KVADRATMETER
1 3/4-PLANSHUS

EN HELT NY NIVÅ

Två våningar – dubbel njutning. På totalt 160 kvadratmeter väntar flera sociala ytor, ett lyxigt kök i högsta kvalitet och stora glaspartier ut mot din insynsskyddade altan. Den lika rymliga som praktiska planlösningen öppnar upp för spännande variationer för dig och din personliga stil.

HUSTYP TVÅ

4 RUM OCH KÖK
121-123 KVADRATMETER
1-PLANSHUS

ENKELT ATT NJUTA

En genomtänkt och flexibel planlösning bjuder på stora sociala ytor, med härliga ljusinsläpp och maximala möjligheter att lyfta fram just din personlighet och smak. Samtidigt finns det gott om plats för alla enskilda behov hos den lite mindre familjen, med generösa förvaringsutrymmen och hela 2,60 meter i takhöjd. 1-planshusen finns med både träfasad och tegelfasad.

SKICKA IN DITT INTRESSE IDAG

Intresseanmälan