Åhusvången – en ny stadsdel i åhus

Vem vill inte bo på Glassgatan?

Bykärnan. Stränderna och havet. Tallarna. Den moderna ortens unika plats mitt i naturen, färgad av en lång historia. Allt som gör Åhus så speciellt möts i inspirationen till Åhus nya stadsdel, Åhusvången. Här ger gatuhusen plats för både liv och intimitet. Takåsarna sträcker sig olika högt och fasader i tegel, puts och trä skapar en stilren variation. Här bor du personligt, i en vacker helhet. De vindlande gatorna, med sina gränder och torg, andas stämningar från historiska byar i Skåne och Danmark. De toppmoderna husen maximerar boendekvaliteten med gedigna material, rymliga planlösningar och rofyllda bakgårdar. Strax intill ligger inte bara en av Sveriges främsta golfbanor. Glassfabriken har också inspirerat till gatunamn som Strösselgatan, Nougatgatan och Vaniljgatan. Nu bygger vi Åhusvången – en ny stadsdel i Åhus.

Åhusvången – en ny stadsdel i åhus

Byggnadsetapper

Etapp 1 – SLUTSÅLD

Detaljplanen möjliggör ett bostadsområde för cirka 300 bostäder. Läs mer

Etapp 2 – Försäljning pågår

Etapp 2 – Försäljning pågår. Den andra etappen innehåller 15 bostäder. Läs mer

Tomter – FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Tomter för försäljning inkommer allt eftersom. Uppdateras löpande. Läs mer

Åhusvången – en ny stadsdel i åhus

Intresseanmälan etapp 2

  ÅHUSVÅNGEN – EN NY STADSDEL I ÅHUS

  Kontakta mäklare

  Mäklare

  Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, vilket både du som säljare och köpare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

  Tobias Nordling
  Fastighetsmäklare
  tobias.nordling@lansfast.se

  0707-22 95 62

  Jennie Johansson
  Fastighetsmäklare
  jennie.johansson@lansfast.se

  0704–85 76 60

  Direkt till kontoret:
  044 - 78 16 820

  Läs mer om oss på vår hemsida

  Åhusvången – en ny stadsdel i åhus

  En ny stadsdel tar form

  Personligt, unikt, vackert. Och nära till allt. I den första etappen av Åhusvången, belägen i södra Åhus, förverkligas 17 högkvalitativa bostäder – stilrent skiftande i form och färg. Det toppmoderna hussystemet består av både enplanshus och 1 3/4-planshus. Från Åhusvångens vindlande gathus och gränder tittar du ut över intilliggande ängar mellan tallkronor och grönska.
  Åhusvången – en ny stadsdel i åhus

  Åhus – Absolut, design & simglasögon

  Absolut Åhus

  Ett ihärdigt entreprenörskap – i stort och smått – har gett Åhus ett näringsliv i världsklass. Absolut Vodka är ett av världens mest kända varumärken, och dessutom en av Sveriges enskilt största livsmedelsexportprodukter med över hundra miljoner sålda liter varje år.

  Åhusvången – en ny stadsdel i åhus

  Kristianstad GK i Åhus – en av sveriges bästa golfbanor

  Det är viktigt med goda grannar. På Åhusvången har du exempelvis bara några meter till golfbanan Kristianstad GK, som är en populär samlingsplats för både Åhusbor och hitresta golfentusiaster i alla åldrar. De båda banorna är i toppklass, som tack vare det sydskånska klimatet också har landets längsta säsong. Men i Åhus är det å andra sidan inte särskilt långt till någonting. Den fotbollsintresserade familjen hittar ett aktivt föreningsliv, med spelgrupper i alla åldrar, i fotbollsklubben Åhus Horna BK.